3 грудня вночі та вранці у Львові знову будуть пориви вітру й мокрий сніг (оновлено: відео)

21:00 1 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Синоптики застерігають про погіршення погодних умов.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 2 грудня, вночі та вранці будуть пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду. На дорогах – ожеледиця. Вночі та вранці – невеликий мокрий сніг та сніг, слабкі налипання мокрого снігу, ожеледь. Вдень мокрий сніг без істотних опадів. Температура повітря вночі становитиме 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла», – повідомили сьогодні, 1 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«3 грудня: хмарна погода з проясненнями. Місцями – невеликий мокрий сніг з дощем. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 3° морозу до 2º тепла, вдень – 2-7° тепла.

4 грудня: мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями – туман, на дорогах ожеледиця. Вітер – південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме від 3° морозу до 2º тепла, вдень – 2-7° тепла».

Натомість у прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції передали у вівторок:

«До уваги водіїв! Завтра на Львівщині сніжитиме! Синоптики застерігають: на Львівщині очікується погіршення погодних умов. Просимо водіїв бути вкрай обережними!

Регіональний центр з гідрометеорології інформує: 2 грудня на дорогах області – ожеледиця. Вночі та вранці – сніжитиме, пориви вітру сягатимуть 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

Шановні водії! Зважайте на погодні та дорожні умови! Перед поїздкою – обов’язково перевіряйте технічний стан свого авто, а під час руху – дотримуйтеся безпечної швидкості, інтервалу та дистанції, будьте якомога обережнішими на спусках та підйомах.

Наближаючись до пішохідних переходів – завчасно знижуйте швидкість. Уникайте ризикованих маневрувань, адже за несприятливих погодних умов це може спричинити виникнення аварійної ситуації на дорозі. Користуйтеся пасками безпеки та нагадуйте про це пасажирам. За умов недостатньої видимості не забувайте вмикати ближнє світло фар та будьте максимально уважними!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів