26 січня львів’янам дошкулятимуть туман, мокрий сніг і дощ

11:10 26 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Температура повітря становитиме вдень 2-4° тепла.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що в найближчу годину, із збереженням до кінця доби 26 січня, буде туман, видимістю 200-500 метрів», – повідомили сьогодні, 26 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Сьогодні часом – мокрий сніг з переходом у дощ. Вітер – північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вдень становитиме 2-4° тепла. 

27 січня: хмарна погода з проясненнями. Часом – невеликий дощ, місцями – з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями – ожеледь. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – південно-західний, вночі – 5-10 метрів за секунду, вдень – 9-14 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря вночі буде від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 3-8° тепла.

28 січня: хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Місцями – туман. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – південно-західний, вночі – 5-10 метрів за секунду, вдень – 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 4-9° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів