У Львові з’являться дерева й кущі на зупинці «Шувар»

11:30 24 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Активісти громадської організації «Кращий Сихів» спробували впродовж цього тижня озеленити свій район.

Про це повідомили в п’ятницю, 24 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У понеділок організація «Кращий Сихів» спільно із фахівцями провели огляд старого дуба, який росте неподалік центрального входу до парку імені Івана Павла ІІ. А вже у вівторок активісти висаджували барвінок та плющ у сквері Гідності».

«На цьому їхня зелена толока не закінчилася. У цю суботу, 25 травня, активісти запрошують усіх охочих сихівчан приєднатися до спільного діла і висадити дерева та кущі на зупинці «Шувар». У ГО «Кращий Сихів» обіцяють забезпечити усіх реманентом і гарним настроєм і принагідно запросити усіх на спільну велопрогулянку «Зеленої лінії» у цю неділю», – поінформували також у міськраді.

Організатори розповіли: «А якщо вам буде мало озеленення зупинки на Сихові, то громадська організація «ReZavod» кличе до себе на Підзамче, а саме на вулицю Заводську для спільної толоки та висадки рослин також 25 травня. А після цього запрошує спільно провести суботу. На території заводу РЕМА о 16.00 розпочнутьмайстер-клас для батьків та дітей з виготовлення підсилювача звуку для мобільного телефону. А потім буде екскурсія для усіх відвідувачів старими приміщеннями заводу. Ці заходи також відбуваються в рамках Майстерні міста і організовує їх громадська організація «REZavod».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів