25 листопада у Львові – туман та ожеледиця

21:20 24 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Гідрометцентру

Водіїв просять бути обережними.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 25 листопада, на дорогах – ожеледиця, вночі та вранці туман видимістю 200-500 метрів, без істотних опадів, вітер – південно-східний, 5-10 метрів за секунду, температура повітря вночі буде 1-6° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла», – повідомили сьогодні, 24 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«26 листопада: хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці – мокрий сніг, подекуди – налипання мокрого снігу. Вдень – без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 4° морозу до 1° тепла, вдень – від 2° морозу до 3° тепла».

Натомість у прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції повідомили сьогодні, 24 листопада:

«Синоптики застерігають: завтра в області – туман та ожеледиця! Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує: завтра, 25 листопада, на дорогах області – ожеледиця.

Синоптики також попереджають, що вночі та вранці місцями можливий туман, видимістю 200-500 метрів. Закликаємо водіїв бути надзвичайно уважними й обережними на дорозі, дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикати ближнє світло фар!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів