25 грудня львів’янам дошкулятимуть ожеледиця й туман

19:52 24 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Правоохоронці закликають водіїв до обережності.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що сьогодні ввечері та вночі і вранці 25 грудня буде туман видимістю 200-500 м, на окремих ділянках доріг –ожеледиця», – передали сьогодні, 24 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також повідомили подробиці:

«Завтра – без істотних опадів. Вітер – південно-західний, вночі – 3-8 метрів за секунду, вдень 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі –  від 1° морозу до 1° тепла, вдень – 7-9° тепла. 

26 грудня: мінлива хмарність. Вночі – без опадів, вранці та вдень місцями – невеликий дощ. Вітер – південно-західний, 9-14 метрів за секунду, вдень місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 6-11° тепла.

27 грудня: мінлива хмарність, без опадів. Вітер – південно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі –  1-6° тепла, вдень – 7-12° тепла».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції повідомили сьогодні, 24 грудня: 

«За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні ввечері та завтра вранці в області буде туман видимістю 200-500 метрів. На окремих ділянках доріг – ожеледиця!

Правоохоронці закликають водіїв до обережності! За умов недостатньої видимості – обов’язково вмикайте ближнє світло фар, дотримуйтеся безпечної швидкості та дистанції, інтервалу, уникайте ризикований маневрів, уважно стежте за дорожньою обстановкою та її змінами! Пам’ятайте: безпека на дорозі залежиться від кожного!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів