12 лютого львів'ян просять взяти лопати і боротися зі снігопадом

15:21 11 лютого 2021 р.

Фото до новини

У Львові до кінця доби 11 лютого львівські синоптики прогнозують сильний та мокрий сніг, на дорогах — ожеледицю, снігові замети.

Завтра, 12 лютого, на дорогах теж буде ожеледиця, снігові замети; пориви північно-західного вітру 15 — 20 м/с, хуртовини.  Мерія Львова закликає усіх бути максимально обережними під час руху.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

Зважаючи на погодні умови, комунальні служби міста продовжують працювати у посиленому режимі. Також мерія закликає усіх, за можливості, долучатись до прибирання міста. Компаніям рекомендують перейти на дистанційний режим роботи, доки тривають снігопади, а водіїв приватного транспорту — без зайвої необхідності не виїжджати на власному авто, а якщо виїхали, то підвозити, за можливості, інших людей. 

Також у Львові обмежили в'їзд великогабаритного транспорту транзитом: наразі дозволено лише в'їзд фур, що транспортують продукцію для потреб міста.

Водночас, мерія просить допомагати бездомним та потребуючим людям, а також повідомляти про факти та місця їхнього перебування, якщо вони потребують допомоги, за тел.: 15−80, 233−14−79 або 233−10−49. 

Зараз у місті в посиленому режимі діють два пункти обігріву — на вул. Кирилівській, 3а та на вул. Личаківській, 56.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть трапитись через негоду, мешканців міста просять інформувати «Гарячу лінію» за номером 1580 для оперативного реагування служб.

Снігопад не зупинявся всю ніч: Львів просить приватні компанії про допомогу

У Львові створено аварійні бригади на випадок замерзання внутрішньобудинкових мереж

Снігова стихія у Львові: комісія з питань ТЕБ та НС дала доручення Львівгазу, Львівобленерго та іншим

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів