1 березня львів'ян закликатимуть берегти первоцвіти

22:35 29 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: ye.ua

На площах поблизу пам’ятників Данилу Галицькому, Тарасу Шевченку, Івану Франку й перед ринком «Південний» та Кінопалацом імені Олександра Довженка роздаватимуть агітаційні листівки.

«1 березня міське управління екології та благоустрою спільно з ГО «Еко Zахист» проведуть акцію «Збережи первоцвіти», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Триватиме вона з 9.00 до 12.00 у п’яти локаціях міста. Зокрема, акцію проведуть на площах поблизу пам’ятників Данилу Галицькому, Тарасу Шевченку та Івану Франку, а також на площах перед ринком «Південний» та Кінопалацом імені Олександра Довженка.

Метою акції є привітати мешканців з початком весни та нагадати їм про необхідність збереження довкілля й особисту відповідальність за раціональне використання рослинних  ресурсів. Під час акції громадські активісти роздаватимуть агітаційні листівки із зображеннями та закликами не зривати й не продавати первоцвіти.

Також на вказаних вище локаціях  встановлять символічні квіти, виготовлені активістами з підручних матеріалів, які нагадуватимуть, що з часом, у разі незбереження первоцвітів, їх можна буде побачити лише у вигляді таких макетів. Управління екології та благоустрою Львівської міської ради закликає мешканців міста не купувати первоцвіти, адже лише так можна побороти самочинну торгівлю.

В управлінні зазначили: «Сподіваємося на підтримку мешканців та сподіваємось, що кожна виготовлена  квітка надихне їх не купувати живі первоцвіти й надасть можливість милуватися красою цих квітів і наступним поколінням».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів