З'їзд депутатів Півдня й Сходу почався без Януковича (відео, доповнено)

13:04 22 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.net

Його відкрив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.


Відео: ТСН.ua

Він заявив, що Януковича на з’їзді не буде. Натомість присутні на добкінському «нардепи-«регіонали» Вадим Колесніченко й Олег Царьов, міський голова Харкова Геннадій Кернес, делегації з Донецька, Дніпропетровська, Криму, Луганська й Запоріжжя.

З'їзд проходить в «Палаці спорту». Добкіна в залі зустріли оваціями. 

Про це повідомляє сьогодні, 22 лютого, кореспондент «Еспресо.TV». Натомість кореспондент інформагенції УНІАН повідомляє в суботу:

«У Харкові розпочався з’їзд депутатів південно-східних регіонів України та АР Крим.

Як передає кореспондент УНІАН, Президента України Віктора Януковича на з’їзді поки що немає.

У залі Палацу спорту розмістилося кілька тисяч делегатів з’їзду, зокрема, депутати Верховної Ради, керівництво обласних адміністрації та обласних рад Донецької, Луганської, Дніпропетровської областей. Присутні й депутати Держдуми Росії, губернатори кількох російських областей, також генконсул Росії у Харкові Сергій Семенов. 

Голова Харківської ОДА Михайло Добкін, відкриваючи з’їзд, сказав, що на ньому присутні близько 3,5 тис. депутатів з південно-східних регіонів України. Добкін наголосив, що з’їзд не є сепаратистським.

«Ми не збираємося розколювати країну, ми збираємося її зберегти», – запевняє він. Зараз з трибуни з’їзду виступають делегати з різних областей.

На проспекті Маршала Жукова, перед Палацем спорту ведеться трансляція з’їзду на великих екранах, там зібралось кілька тисяч людей. Рух транспорту проспектом перекритий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів