Зрив євроінтеграції Януковичем та його ПР став доконаним фактом, – Луценко

20:09 12 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: uainfo.org

Президент «злякався погрози Кремля висунути окремого проросійського кандидата в Президенти, організувати бунт номенклатури та виборців ПР і КПУ».

Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко стверджує сьогодні, 12 листопада, в своєму блозі на сайті інтернет-видання «Українська правда»:

«Зрив євроінтеграції В. Януковичем та його ПР став доконаним фактом. І питання ЮВТ не є головною причиною цього.

Янукович злякався погрози Кремля висунути окремого проросійського кандидата в Президенти, організувати бунт номенклатури та виборців ПР і КПУ. Звичайно, на зміну курсу українського Президента, який довів країну до дефолту, вплинув і пряник у вигляді кредиту Газпрому замість МВФ і особиста премія в ціні «здешевленого» газу.

Звична для регіоналів гра в наперстки навколо питання Ю. Тимошенко є лише спробою владної камаріл'ї спровокувати опозицію відмовитися від все більш непристойних варіантів її звільнення. При цьому всі чітко усвідомлюють, що без виїзду ЮВТ на лікування Угода з ЄС є неможливою.

Невирішення цього питання до завтра, коли Європа заслухає звіт місії Кокса-Квасневського, є останнім свідченням зради Януковича і ПР політики євроінтеграції.

13 листопада – точка неповернення. Тому я переконаний, що для опозиції настав час звернутися до суспільства.

Без партійної символіки, гасел та інтриг. Тільки єдність і впевненість у своєму виборі.

Перед предками і дітьми ми не маємо права віддавати своє майбутнє!»

Як повідомляв «Щоденний Львів», після таємної зустрічі Януковича й Путіна «регіонали» критикують асоціацію з ЄС, а голова фракції ПР заявив, що великі промисловці у ній – проти євроінтеграції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів