Голова фракції ПР заявив, що великі промисловці у ній – проти євроінтеграції

12:55 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: partyofregions.ua

Єфремов запевняє також, що Янукович тисне на них через це.

Як повідомляє сьогодні, 11 листопада, «ЛІГАБізнесІнформ», голова парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов стверджує в інтерв'ю цій агенції: «Зараз йде великий тиск на фракцію з боку Президента, що ми повинні підтримувати євроінтеграційний напрямок».

Окрім цього, Олександр Єфремов скаржиться: «Вже проблеми почалися у фракції. У «Партії регіонів» багато промисловців зі сходу і півдня. Людина приїжджає в регіон – у неї закривається підприємство, втрачаються робочі місця, закривається кордон. І їй на місцях люди задають логічні запитання: що ви там, у парламенті, приймаєте? Вона повертається у фракцію і каже: чому я маю за це все голосувати?». 

Однак, зазначивши, що в разі непідписання асоціації України і ЄС «буде погано, проте кінця світу не настане», голова фракції «Партії регіонів» дав таким чином привід для припущення, що вона не збирається долати перешкоду на шляху до угоди про асоціацію України з ЄС – так зване «питання Тимошенко». Відтак запевнення Єфремов, що Янукович тисне на своїх соратників у парламенті, аби ті підтримали євроінтеграційний напрямок України, насправді цілком можуть бути спробами «перевести стрілки» з Президента на великих підприємців із фракції «Партії регіонів», котрі якраз навпаки – прагнуть збувати свої товари в країнах – членах ЄС.

Як повідомляв «Щоденний Львів», «регіонал» Володимир Макеєнко твердив, що «ухвалити «закон Тимошенко» до Вільнюса неможливо», а колеги цього нардепа по фракції заперечували, що Янукович велів підтримати цей документ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів