Згода «міністра оборони ДНР» Гіркіна на перемир'я свідчить про «злив» Путіним «Лугандона»?, – ЗМІ

01:35 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravda-team.ru

Такого висновку дійшла у середу інтернет-газета «Преса України».

Інтернет-газета «Преса України» розповіла у середу в повідомленні «Путін зливає «Новороссів»:

«Заяви терориста Гіркіна (російський диверсант, проголошений «міністром оборони» терористичного угруповання «Донецька народна республіка. – «ЩЛ») про те, що він згоден на перемир'я з українською владою при тому, що виконають його умови: «Перше – відвід українських військ на 10 кілометрів від основних гарнізонів армій «ДНР» і «ЛНР». Друге – припинення польотів української військової авіації над зонами, контрольованими ополченцями. Третє – припинення будь-яких артобстрілів населених пунктів і позицій ополчення», – заявив терорист в ефірі «LifeNews», це може означати, що Кремль вже збирається згортати свою «південно-східну» епопею.

Стає ясним, що Путін вже домовився з світовими лідерами, і зливає терористів, цікаве спостереження зробив, екс-колега Путіна, а нині опозиційний до нього, Альфред Кох.

«Як це хронологічно збіглося: американці кидають напризволяще іракський режим, який самі ж встановили після повалення Саддама, а в той же самий час Москва откиднячила всіх цих донбаських добровольців-ополченців, яких сама ж і раздрочила проти Києва», –написав Кох у себе на сторінці в Facebook.

До слова, «Донецкие вести» повідомили в середу, що й «Луганські сепаратисти захотіли переговорів з Києвом»

«Голова Верховної ради» ЛНР Олексій Корякін заявив, що представники самопроголошеної «Луганської народної республіки» готові до переговорів з врегулювання ситуації на сході України. 

– Ми готові йти на переговори, тому що нам дороги життя наших жителів, – сказав Корякін. 

При цьому він зазначив, що зустріч тристоронньої контактної групи в Донецьку 23 червня з врегулюванню ситуації на сході України не була переговорами, а носила консультаційний характер. 

– Було прийнято обопільне рішення про припинення вогню і заборону на пересування техніки ... Етап переговорів не почався, – зазначив він».

Як інформував «Щоденний Львів», Захід притримав санкції проти Росії в очікуванні заклику Путіна до бойовиків на Донбасі скласти зброю – про це заявив за підсумками зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО в Брюсселі в середу державний секретар США Джон Керрі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів