Завтра в Києві – Установчі збори Народної ради України (відео)

20:46 21 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Про це інформував у вівторок голова парламентської фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк.


Відео: 5 канал

Як передає сьогодні, 21 січня, прес-служба «Батьківщини», Арсеній Яценюк повідомив: «У День Соборності в Києві, згідно з рішенням Майдану, відбудуться установчі збори Народної ради України. 22 січня в столиці відбудеться «велика хода. Закликаємо мільйони українців приїхати до Києва, провести ходу і створити Народну раду. О 15.00 колона протестувальників із Майдану рушить до генпрокуратури».

«Я буду вимагати у генерального прокурора негайно зупинити політичні репресії і викрадення людей, яке відбувається протягом останніх двох днів. Вимагаю від Пшонки чітко сказати де, хто й кого арештував, на яких підставах, і випустити людей», – конкретизував голова політради й парламентської фракції ВО «Батьківщина» й нагадав, що вже звернувся до генпрокурора відповідною заявою: 

За словами Арсенія Яценюка, сьогодні він із депутатами «Батьківщини» також відвідають лікарню швидкої допомоги, де надають допомогу самооборонцям Майдану, «які боронили людей і намагались уникнути протистояння». «Ми будемо їм допомагати, будемо їх підтримувати, надавати як юридичну допомогу, так і допомагати медикаментами, будь-чим. Це наша відповідальність перед кожною людиною, яка вийшла на протест, яка боронить країну і захищає наші права», - повідомив також Арсеній Яценюк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів