Завтра у Львові знову пікетуватимуть облдержадміністрацію

21:33 9 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: galnet.org

Завтра, 10 грудня 2013 року, о 12.00 відбудеться пікетування Львівської облдержадміністрації із закликом до посадовців підтримати Майдан і не прислуговувати злочинному режиму. Про це повідомила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех, виступаючи 9 грудня на пікеті біля ЛОДА.

Прес-служба ЛОО ВО "Свобода" нагадує, що 9 грудня 2013 року активісти національного спротиву провели пікетування Львівської облдержадміністрації. Вони закликали державних службовців ЛОДА не прислуговувати режимові.

Учасники пікетування тримали в руках плакати: «Не будь рабом!», «Не бійся!», «Ви службовці, а не прислужники!», «З ким ваші серця?», «Твої діти на Майдані! А ти?», «Твої батьки на Майдані! А ти?».

Представники пікетувальників, зокрема депутати Львівської обласної та міської ради,  увійшли до приміщення облдержадміністрації, щоб звернутися до посадовців, аби вони задекларували свою підтримку народові. Однак більшість кабінетів адміністрації, передусім найвищих посадовців, у робочий час були замкнені. 

      

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів