Завтра примірятимуть мантію мера Львова-2020

11:30 1 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: 24 канал

Завтра. 2 грудня, о 13.00 у Львівському пресклубі стартує інтерактивна відеопрограма «Кому найліпше пасуватиме мантія мера Львова-2020? Неформальна приміряльня».


Відео: Львівський пресклуб

"Пілотна інтерактивна відеопрограма «Кому найліпше пасуватиме мантія мера Львова-2020?. Неформальна приміряльня». «Або - примірювальна, приміркова, примірня. Але ніколи не «примірочна». У передвиборному випадку ліпше вже «приМЕРяльна" (ніж суржикова «примірочна», - пояснюють ідею програми у Львівському пресклубі.

Учасники:

Галина Гузьо Galyna Guzjo, журналістка, промоменеджерка;

Теодор Дяків, експерт;

Микола Рушниця (Hennadij Khazan), підприємець, льотчик, блогер;

Зеновій Сірик, секретар Львівської міської ради 2002-2006 років, міський голова Львова 2006 року.

"Чию мантію одягав екссекретар Львівської міськради і виконувач обов'язків міського голови 13 років тому Зеновій Сірик? Кого з потенційних кандидатів у міські голови Львова-2020 льотчик Геннадій Хазан взяв би у свій літак і куди з ним полетів би? Чи дав би з власної кишені підприємець і громадсько-політичний експерт Теодор Дяків на майбутні вибори своєму кандидату в мери Львова більше гривень, ніж 125 тисяч - як він дав Ігореві Смешкові - на президентські? Чи скаже промомендежерка і журналістка Галина Гузьо, хто найпопулярніший з-поміж претендентів на мерське крісло у шоу-бізнесі?"- відповіді на ці запитання дивіться завтра наживо))

За першою відеопрограмою у понеділок, 2 грудня , о 13.00, можна буде спостерігати і реагувати на неї: ставити запитання, писати коментарі на сторінках Пресклубу у

Facebook https://www.facebook.com/pressclublviv/

та YouTube https://www.youtube.com/user/pressclublviv/featured

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів