Завтра на сесії Львівської облради першим стоїть питання про недовіру голові Львівської ОДА

15:38 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: grim.in.ua

Голови депутатських фракції Львівської обласної ради під час засідання, яке відбулося сьогодні, 11 листопада, визначили, що першим до порядку денного VI пленарного засідання XXVI сесії обласної ради буде внесено питання про висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегові Салу. Про це інформує прес-служба ЛОР.

Також на спільному засіданні керівництва Львівської обласної ради з головами депутатських фракцій було обговорено питання про розгляд на черговій сесії обласної ради питань про фінансування окремих заходів у галузі культури. Зокрема, за словами голови Львівської обласної ради Петра Колодія потрібно надати фінансування на святкування урочистої Академії  до 145-річчя створення товариства «Просвіта» та інші культурні заходи.

Окрім того, одним із питань порядку денного сесії обласної ради будуть звернення щодо євроінтеграційних процесів в Україні, а також звернення, спрямоване на недопущення входження України до Митного Союзу.

Разом з тим, Петро Колодій також озвучив перед головами депутатських фракції пропозицію щодо необхідності розглянути завтра питання про представлення Михайла Гориня, Ярослава Пітка та Ярослава Федоришина до нагородження відзнаками Верховної Ради України у зв’язку з відзначенням Дня місцевого самоврядування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів