Заступником голови ЛОДА стане заступник голови Чернігівської ОДА

11:21 2 березня 2021 р.

Фото до новини

Віталій Загайний, який донині був заступником голови Чернігівської ОДА, обійме таку саму посаду у Львові.

Про це Загайний повідомив у себе на Facebook, пише Dailylviv.

«Свій останній робочий день в Чернігівській ОДА на посаді першого заступника Голови ОДА провів на підприємстві, що вдало продовжує традиції українського автобусобудування - Чернігівський автобусний завод. З приємністю повідомлю, що лінійка різногабаритних автобусів тепер доповнена вітчизняним трамваєм для коліі 1520 мм.

Щиро вдячний Чернігівщині за понад рік продуктивної праці та з новими очікуваннями повертаюся у Львів де розпочинаю працювати у Львівській ОДА заступником голови обласної державної адміністрації. Далі буде», – пише Загайний.

Віталій Загайний підтвердив ZAXID.NET цю інформацію, уточнивши, що приступив до нових обов'язків 2 березня.

«Призначений з сьогоднішнього дня. Рішення було прийнято в п’ятницю, вчора було надіслано до Львівської обласної державної адміністрації. Вже є розпорядження голови», — прокоментував новопризначений заступник голови ЛОДА Віталій Загайний.

У підпорядкуванні Віталія Загайного буде департамент соцзахисту, АПК, цивільного захисту, управління туризму і курортів, служба у справах дітей.

Нагадаємо, попередній заступник голови ЛОДА Тарас Грень подав у відставку 11 лютого. Він претендує на посаду начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові.

Довідка

Віталій Загайний на початку 2000-х років був депутатом Львівської міськради, згодом — заступником голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. Упродовж останніх років очолював «Центр громадянських ініціатив», який займається втіленням різних проектів у сфері місцевого самоврядування. У лютому 2020 року його призначили першим заступником голови Чернігівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів