Західну і Центральну Україну Росія готова віддати, - М. Посівнич

13:48 24 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uk.wikipedia.org

Учинки теперішньої влади і підбурювання ескалації конфлікту невигідні, передусім, Євросоюзу і Президенту США – Обамі. Найближчий сусід, який зацікавлений в ескалації конфлікту, є Росія


Відео: Львівський прес-клуб

Про це під час відеомарафону «Як зупинити російський сценарій руйнації України?» у Львівському прес-клубі сказав кандидат історичних наук Микола Посівнич.

За словами Миколи Посівнича, і царська, і радянська влада провадила експансіоністську політику, а не політику договорів. 

«Ще в 2002 році російські експерти говорили, що головна загроза для Росії – це бандеризація України». Тобто – український розвиток подій. Вони чинять всіляки перепони, аби дискредитувати владу. Тобто маємо ті самі моделі дискредитації сучасної влади як руками самої влади, так і руками опозиції, яка піддається на деякі провокації. Так було з «кольчугами» Кучми»,- сказав Микола Посівнич.

«Західну Україну і Центральну Росія готова віддати в руки ворожого табору, але іншу Україну вони хочуть контролювати, контролювати поширення неоросійського імперського мислення – так званий «руский мир»., який вони втілюють за допомогою ЗМІ, економічного тиску, релігійного фактору», - наголосив Микола Посівнич.

Окремі рішення української  влади з позиції здорового глузду не можна ніяк прокоменнтувати, проаналізувати, вважає Посівнич. Бо ці вчинки вигідні третій силі, і сама влада чинить проти себе. Тому сучасна українська влада й не дала відповіді на питання про події 29-30 листопада, 10-11 грудня. Українська влада, взявши російські гроші, починає діяти російськими методами.
 
«А методи діяльності російських спецслужб у Чечні, Дагестані. Москві, Волгограді дуже нагадуют чекістські, які були в Західній Україні: арешти без пізнавальних знаків – хто тебе арештовує, вивезення в ліс, активні допити, підкидання трупів.Ми це все проходили»,- зазначив Микола Посівнич.
 
Більше – у відео.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів