Заблоковані в бункері луганського аеродрому десантники зі Львова прорвалися до своїх, – активіст

13:05 3 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Укрінформ

Про це повідомив у середу голова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Голова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив сьогодні, 3 вересня, що сотня десантників,які залишалися прикривати відхід основних сил своєї аеромобільної бригади від аеропорту «Луганськ», у середу вночі зуміли здійснити прорив і вийшли до своїх (як багаторазово повідомлялося в ЗМІ, луганський аеродром обороняли десантники 80-ї аеромобільної бригади зі Львова. – «ЩЛ»). Активіст також конкретизував:

«Після отримання наказу про відступ від аеропорту «Луганськ» в одному з бункерів летовища забарикадувалось близько ста наших десантників. Посилена танкова рота збройних сил РФ пробували їх «викурити» звідти, але марно. А сьогодні вночі хлопці зуміли з боєм прорвати блокаду і вийти в розташування своїх військ». 

Дмитро Снєгирьов повідомив про це в середу кореспонденту агенції «Укрінформ», яка також нагадує: «Українські силовики утримували аеропорт «Луганськ» з квітня попри численні обстріли та атаки переважаючих сил російських найманців. Однак 1 вересня українські силовики під артобстрілом були змушені відступити з аеропорту «Луганськ». При цьому вони знищили сім бронетранспортерів, два танки, мінометний розрахунок та близько 100 терористів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів