Заблоковані на кордоні українські військовослужбовці просять підмоги (відео)

22:10 5 серпня 2014 р.

Фото до новини

Як повідомив у вівторок один із них, вже майже два батальйони його з’єднання практично знищено, а харчів залишилося лише на добу.


Відео: tvzikua

Військовослужбовець 79-ї аеромобільної бригади вийшов на зв'язок із журналістами телеканалу «ZIK» та повідомив, що їхню військову частину, у якій служать багато військових із Західної України, оточили бойовики. Уже майже місяць бійці знаходяться під мінометним та артилерійським обстрілами терористів.

Відтак, вояки просять про допомогу. Він також додав, що харчів у них залишилось на добу.

Військовий, який зателефонував журналістам «ZIK», розповів, що керівники їхньої бригади неодноразово просили допомоги у штабі АТО. Втім, безрезультатно.

«Огонь ведется по нам круглосуточно. Нас накрывают системой залпового огня «Град». Накрывают артиллерией, накрывают минометами. Накрывают со сторонни Российской Федерации и также со стороны Украины с позицій, которые заняты сепаратистами», – розповідає боєць 79-ї аеромобільної бригади.

Військовий зауважив, що вже майже два батальйони є практично знищеними. «Люди уже не выдерживают. 35-летние, 40-летние мужчины сидят и плачут», – зазначив оборонець.

Повідомляючи про це ввечері 5 серпня, «ZIK» також нагадує повідомлення речника АТО Олексія Дмитрашківського, що нині робиться все можливе, аби допомогти нашим бійцям.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів