На зібрані на фестивалі ретроавтівок у Львові кошти вже придбано й передано допомогу військовим

17:00 2 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Inforesist.org»

Зокрема – 500 карематів і 284 дощових костюми.

Сайт «Inforesist.org» інформує сьогодні, 2 липня, в повідомленні «Пообіцяли – зробили!»:

«Як уже повідомляв «InfoResist», щорічний традиційний львівський фестиваль ретро-автомобілів «Leopolis Grang Prix» у зв'язку подіями на Сході України цього року було скасовано.  А організатори вирішили чималу частину коштів, зібраних для проведення цього міжнародного заходу передати на потреби української армії. 

Проте символічний пробіг ретро-автомобілів по трасі «Львівський трикутник» таки відбувся, звичайно, з паралельним збором коштів на допомогу військовим. Як повідомили представники фестивалю, на площі Ринок львів'яни та гості міста мали можливість оглянути виставку ретро-автомобілів, участь в якій взяли близько півсотні ретро-екіпажів.

До речі, попередньо на фестиваль, крім гостей з інших міст України мали приїхати учасники з країн Балтії та Польщі.  Але, незважаючи на обставини, що склалися, захід відвідали не тільки цінителі автостаризни з різних регіонів України, але навіть один учасник з Польщі на власному автомобілі. Крім того, всі бажаючі могли взяти участь у зборі коштів на потреби армії. 

На залучені кошти і на частину коштів з проведення фестивалю було закуплено 500 карематів, тобто легких і зручних польових спальних килимків, і 284 дощових костюми для військових з 24-ї механізованої бригади з м. Яворів Львівської області. Після пробігу учасники повернулися на площу Ринок, де протягом всього дня проводилася експозиція авто та збір коштів. А потім ретро-автоколона вирушила в Яворів для передачі спорядження військовослужбовцям. 

Ігор Галущак».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів