За три дні Росія перекинула в Україну понад 100 одиниць військової техніки, – МЗС (відео)

17:55 18 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: lenta-ua.net

Речник міністерства закордонних справ Євген Перебийніс повідомив у вівторок: «15-17 листопада зафіксовано вторгнення через пункти переходів Ізварине та Новоазовськ декількох колон військової техніки, в тому числі танків, РСЗВ і гармат».


Відео: «Телеканал новин «24»

Речник міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс повідомив сьогодні, 18 листопада, під час брифінгу: «15-17 листопада зафіксовано вторгнення через пункти переходів Ізварино та Новоазовськ декількох колон військової техніки, в тому числі танків, РСЗВ і гармат».

Дипломат також зазначив, що РФ спільно з бойовиками формує ударні угруповання і накопичує військову техніку та особовий склад на Донецькому, Дебальцівському та Луганському напрямках. Зокрема, в Докучаєвську останнім часом зафіксовано більше 500 осіб особового складу, близько 30 танків, три зенітно-ракетних комплекси, шість реактивних систем залпового вогню, стільки ж крупнокаліберних гаубиць і багато іншої військової техніки.

Також в Іловайськ прибув ешелон з 12 вагонами з боєприпасами. Крім того, у селі Комишне Станично-Луганського району Луганської області зосереджено велику кількість артилерії, мінометів і 3 тисяч особового складу.

А в селищі Ясне Лутугинського району Луганської області облаштовано укріпрайон і табір з підготовки бойовиків.

За словами речника МЗС, українська сторона регулярно інформує західні країни про виявлені факти. «Заперечення ж даного факту Росією призвело до втрати довіри у світової спільноти», – підкреслив Перебийніс, повідомлення якого передає у вівторок інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів