За добу рашисти 40 разів обстріляли позиції українців, а зранку двічі атакували аеропорт Донецька (відео)

12:30 5 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Як повідомив у неділю керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов, втрат серед наших бійців немає.


Відео: «Телеканал новин «24»

Терористи зранку двічі атакували аеропорт Донецька і 40 разів стріляли по силам АТО/ Зранку 5 жовтня бойовики вже провели 2 атаки на донецький аеропорт

Про це повідомив сьогодні, 5 жовтня, керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов. «О 5:10 була перша атака з танками та стрілковою зброєю. Піхота пішла за підтримки танків, як завжди», – сказав він.

«Друга атака була о 9:50. Танки вийшли на вогневі позиції і почали бити прямою наводкою по терміналах», – додав Селезньов.

В аеропорту й зараз тривають та локальні перестрілки.За словами Селезньова, після пожежі на другому терміналі, що сталася 3 жовтня, від будівлі майже нічого не лишилося.

Також він зазначив, що за час цих боїв втрат серед бійців немає.Селезньов додав, що під час часткової  ротації, що відбулася кілька днів тому в аеропорту, «туди зайшли бійці з досвідом роботи».

«За минулу добу позиції українських сил обстріляні 40 разів, у відповідь сили АТО «відповідали» 572, – додав речник АТО, повідомлення якого передає в неділю інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів