За добу на неоголошеній війні полягли п’ятеро українських бійців, ще 14 отримали поранення (відео)

13:52 4 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Expres.ua

Про це повідомив у понеділок речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.


Відео: «Телеканал новин «24»

Речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 4 серпня, під час прес-конференції, що за минулу добу загинули під час бойових дій п’ятеро української бійців, а ще 14 отримали поранення. Він також поінформував, що впродовж доби підрозділи Збройних сил України 39 раз вступили у вогневий контакт з терористами в районах населених пунктів Майорське, Красногорівка, Червонопартизанськ, Стукалова Балка, Дякове, Луганськ, Новоганнівка, Світле, Кам'янка, Новий Світ, Піски, Майорське, Зеленопілля, Нижня Талівка й Нижній Мінчинок.

За словами Андрія Лисенка, ніч з 3 на 4 липня характеризувалася підвищенням активності бандформувань – збільшилася інтенсивність обстрілів позицій сил АТО, в тому числі з установок «Град», танків і мінометів. Він також повідомив, що за минулу добу з російської території п'ять разів були обстріляні позиції сил АТО, в тому числі з – реактивних установок «Град».

Зокрема, вчора ввечері під артилерійський вогонь росіян потрапили десантники в районі Червонопартизанська, а під мінометний обстріл – позиції українських військ в районі Зеленопілля. Також опівночі з установок «Град» російські військові обстріляли українських десантників у районі Дякове.

Окрім того, російські військові відкрили артилерійський вогонь по позиціях Держприкордонслужби, а також обстріляли з мінометів українських військових в районі селища Комишне. Вогонь вівся з російського селища Маноцький у напрямку українського села Юганівка.

Ці повідомлення речника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрія Лисенка передає в понеділок телеканал «Еспресо.TV».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів