За добу на Донбасі полягли троє українських військових, на Луганщині поновилися обстріли (відео)

13:00 17 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nardim.at.ua

ЗМІ повідомляють у п’ятницю, що ситуація на постах наших гвардійців, розблокованих напередодні на трасі Бахмутка, лишається напруженою, бойовики продовжують завдавати ударів по околицях міста Щастя.


Відео: «Телеканал новин «24»

«Протягом минулої доби внаслідок бойових зіткнень з терористами загинули троє українських військових, 10 отримали поранення» – повідомив сьогодні, 16 жовтня, як передає телеканал «Еспресо.TV», під час брифінгу керівник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко. Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» розповіла в п’ятницю:

«На Луганщині після нетривалого затишшя на передовій силовиків, яка знаходиться за Щастям, пізно вночі знову почалися обстріли. Тяжкою залишається ситуація й на позиціях силовиків на Бахмутці, проте, за словами бійців, ніч минула там спокійно.

Загалом цей регіон достатньо нестабільний, адже, з одного боку, частина території контролюється бойовиками, а частина – українськими військовими, а з іншого – дуже багато місцевих жителів «зливають» інформацію бойовикам щодо розташування позицій сил АТО. В той же час, люди переживають, що бойовики дуже скоро зможуть прорватися до ближче до Лисичанська та Сєвєродонецька, особливо напередодні виборів вони очікують масових провокацій».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті «Телевізійної служби новин».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів