За добу бойовики здійснили понад 30 обстрілів, але відсьогодні повинен розпочатися «режим тиші» (відео)

11:28 11 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gods-of-war.pp.ua

У прес-центрі керівництва антитерористичною операцією повідомили також у суботу, що обстановка в Маріуполі та інших районах стабільна, знаходиться під контролем сил АТО.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі керівництва антитерористичною операцією повідомили сьогодні, 11 жовтня:

«Обстановка в районі проведення АТО залишається складною. Вночі непідконтрольні збройні формування з зенітних установок ЗУ-23-2 та стрілецької зброї двічі обстріляли позиції українських військовослужбовців поблизу Щастя. 

О 4.15 обстріляно блокпост наших сил поблизу Станиці Луганської. Мінометний вогонь вівся по населеному пункту Мар'їнка та позиціям в районі кургану Могила Гостра. 

Загалом за добу здійснено понад три десятки обстрілів, вони локалізовані в двох районах – поблизу населених пунктів Дебальцево та Щастя. Обстановка в Маріуполі та інших районах стабільна, знаходиться під контролем сил АТО».

Про це повідомили сьогодні, 11 жовтня, на прес-центру керівництва антитерористичною операцією в інтернет-мережі «Facebook». Тим часом так званий «прем'єр» терористичного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що розпочнуть виконання домовленостей, закріплених у «мінському меморандум», – двостороннього відведення важкої артилерії з лінії зіткнення протиборчих сторін на території самопроголошеної «ДНР» може початися вже через п'ять днів.

«Відсьогодні повинен початися «режим тиші». Якщо він буде дотриманий упродовж п’яти днів, то тоді почнеться відвід важкої артилерії з обох сторін», – таку заяву Захарченка передає в суботу інформаційна агенція «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів