Тимошенко запевняє, що прогнала з «Батьківщини» 1519 депутатів усіх рівнів

19:00 11 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: bat.ck.ua

Екс-прем’єр заявила в суботу: «Ми 1519 депутатів всіх рівнів, керівників партійних осередків звільнили з партії за те, що вони не витримали наших принципів, що вони не служили людям, і сказали, що більше їм місця в нашій партії немає».

Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» виключило зі своїх лав понад півтори тисячі депутатів всіх рівнів. Про це заявила в суботу в Сумах лідер партії Юлія Тимошенко. Дослівно ж вона запевнила з цього приводу:

«Сьогодні ми провели глибинну люстрацію партії. Ми перевірили, як протягом 2,5 років наші депутати голосували в обласних, районних, міських радах, і ми виявили, де вони незаконно голосували за роздачу землі, за сумнівні проекти,  під які виділялися бюджетні кошти. Ми 1519 депутатів всіх рівнів, керівників партійних осередків звільнили з партії за те, що вони не витримали наших принципів, що вони не служили людям, і сказали, що більше їм місця в нашій партії немає».

Ці запевнення Юлії Тимошенко, передає сьогодні, 11 жовтня, кореспондент агенції «Укрінформ».

Ремарка «Щоденного Львова»: цікаво – чи усвідомлює Юлія Володимирівна, що водночас вона визнала, що в члени й членкині ВО «Батьківщина» були прийняті 1519 тих, від кого тепер виникла потреба зректися?

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів