Янукович пообіцяв підписати закон, який дозволить Тимошенко лікуватися в Німеччині

16:46 17 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: http://noviny.narod.ru/

Про це Президент заявив на брифінгу в Світлодарську на Донеччині, відповідаючи на запитання УНІАН.

Як повідомляє УНІАН, Віктор Янукович спершу сказав, що поки у Верховній Раді не прийнято потрібний закон, і поки немає закону, який би дозволив виїхати Тимошенко за кордон. Але після цього запевнив: «Як тільки це питання буде вирішено в парламенті і на стіл мені ляже відповідний закон, природно, я його підпишу».

При цьому Президент додав, що саму процедуру виїзду за кордон Тимошенко вже вирішить суд, а про те, яким він буде, Віктор Янукович сказати поки не може. За його словами, дуже багато з цього питання дізнається від журналістів, і у нього немає особистого контакту з Тимошенко.

Як відзначив Президент, консультанти йому говорили, що цей закон «потрібно було зробити давно, півтора роки тому». Але Янукович заявив, що в тому, що закон не було розглянуто і підписано, «винна тільки опозиція, яка не захотіла тоді його розглядати». Про це Президент сказав з посмішкою і розвів руками.

Як інформував «ЩЛ», «ЄС пропонує компроміс – частково помилувати Тимошенко, оштрафувавши на $200 млн. і позбавивши прав на три роки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів