Янукович перебуває в санаторії президента Росії, – джерело в Москві

19:35 26 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Про це розповіли інформагенції «РБК» російські підприємець і високопоставлений чиновник.

Один зі співрозмовників «РБК» розповів йому, що Янукович прибув до Москви в ніч на вівторок, асьогодні відставного президента бачили у готелі «Radisson Royal» (його попередня назва – «Україна»). Це підтверджує джерело, близьке до керівництва Росії, натомість офіційний представник готеля відмовився надати інформацію про постояльців.

«Група людей провела в клубному ресторані готелю на 11-му поверсі майже всю ніч з вівторка на середу», – говорить одне з джерел «РБК». За його даними, для цього заходу були задіяні спецслужби й прийняті підвищені заходи безпеки, натомість персонал готелю не був допущений.

«У готелі «Україна» Янукович не затримався», – стверджує один зі співрозмовників «РБК». За його словами, зараз повалений президент України перебуває в 

«Клінічному санаторію «Барвиха» управління справами президента Росії.

Прес-секретар голови управління справами президента Володимира Кожина, Віктор Хреков заявив «РБК», що у нього немає такої інформації, але чиновник, з яким розмовляв журналіст інформагенції, підтвердив, що Янукович дійсно знаходиться в Підмосков'ї.

«РБК» повідомляє також, що українське посольство в Москві сьогодні було недоступне для коментарів. Натомість фіційний представник російського МЗС Олександр Лукашевич на розпитування «РБК-Україна» щодо Януковича відповів, що його відомство займається зовнішньою політикою, а не місцезнаходженням окремих громадян.

Один із найближчих прибічників Януковича – колишній генпрокурор України Віктор Пшонка – також може перебувати в Москві. Людину, схожу на нього, кореспондент «РБК» зустрів у холі готелю «Україна» в середу вдень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів