Янукович обіцяє переформатувати 28 січня уряд (доповнено)

18:04 24 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Він також запевняє, що в Кабміні не буде винних у непідписанні угоди про асоціацію України з ЄС.

Під час зустрічі в п'ятницю з головами українських церков Янукович заявив, що 28 січня на позачерговій сесії Верховної Ради буде прийнято рішення про переформатування уряду й додав: «І, після цього, я підпишу указ». За його словами, в Кабінеті міністрів не працюватимуть винні у непідписанні угоди про асоціацію України  з ЄС. Натомість про винних у побитті й вбивстві мітингувальників Янукович, як бачимо, помовчує.

Він також зазначив, що на тій же сесії буде внесено зміни до скандальних законів. Про це інформують у п’ятницю «Українські Національні Новини».

Натомість прес-служба Януковича цитує такі його запевнення: «Президент зауважив, що влада зробить усе для того, щоб «знайти порозуміння». Водночас, на переконання Віктора Януковича, необхідно знайти оптимальний варіант професійного складу Уряду, який працював би на Українську державу. Він також вважає, що за непрофесійні дії виконавці мають нести відповідальність. «Треба знайти всім мужність. Якщо робиш помилки - несеш відповідальність. Якщо за твоїми помилками такі наслідки, повинен знати, що це неприпустимо. Хто за цим стоїть, повинен відповідати», - підкреслив Глава держави».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів