Янукович написав заяву про відставку з посади президента? (відео)

14:45 22 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Espreso.tv

Про це повідомляють у суботу нардепи В'ячеслав Кириленко і Юрій Мірошниченко, натомість «регіоналка» Ганна Герман спростовує їх інформацію.

«Українська правда» інформує сьогодні, 22 лютого: «Народний депутат фракції «Батьківщина» В'ячеслав Кириленко заявляє, що президент України Віктор Янукович подав у відставку. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Рада». «Я думаю, що зараз вже офіційно оголосять вам всім, що Янукович подав у відставку, а Юлія Тимошенко на волі», - сказав він.Натомість народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман спростувала цю інформацію, а представник президента у парламенті Юрій Мірошниченко – підтвердив».

Натомість інформаційне агентство «Українські Національні Новини» повідомляє сьогодні, 22 лютого:

«Президент України продовжує виконувати свої обов’язки, повідомила УНН нардеп від Партії регіонів Г.Герман.

«Президент зустрівся з харківськими журналістами та зробив заяву, що він працює в Україні, продовжує виконувати свої конституційні обов’язки. І будь-які спроби силоміць відсторонити його від влади є намаганнями злочинним шляхом дорватися до влади вчорашній опозиції, а нинішній, очевидно, більшості», - повідомила Г. Герман.

Вона зазначила, що В.Янукович їй повідомив про те, що «Турчинов дзвонив через Новінського до Президента», і запитав, чи може той зробити заяву про відставку.

«Президент відповів: «Я вже зробив заяву». Маючи на увазі заяву харківським журналістам», - повідомила Г. Герман».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів