Янукович амністує в'язнів і покарає чиновників

17:52 13 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

Президент Віктор Янукович пропонує оголосити амністію стосовно людей, яких було затримано під час масових акцій у Києві. Про це сьогодні, 13 грудня, повідомляє прес-служба глави держави.

"Моя точка зору, що нам треба перегорнути цю сторінку, оголосити амністію", - сказав Янукович під час зустрічі з представниками студентської молоді.

"Я буду на круглому столі пропонувати, щоб була амністія. Зняти всі ці питання. Людей, яких заарештували зараз, їх випустити. Навіть декого вже засудили - їх також треба випустити і завершити на цьому цей конфлікт", - зазначив Янукович.

10 грудня Янукович пообіцяв, що вирішать питання зміни запобіжного заходу для затриманих під час сутичок на Євромайдані. Після зіткнень під Адміністрацією президента було затримано 9 осіб.

11 грудня були винесені рішення щодо п'ятьох євромайданівців, затриманим 1 грудня: були оштрафовані Юрій Болотов і Владислав Загорівка, що визнали провину, під домашній арешт відпустили Миколи Лазаревського, під особисте зобов'язання випустили Геннадія Черевка та Сергія Нужненка.

11 грудня апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Шевченківського райсуду про арешт на 60 днів Ярослава Притуленка. 12 грудня суд відпустив під особисте зобов'язання Олександра Остащенко. 13 грудня вранці відпустили під особисте зобов'язання Валерія Гарагуца та Романа Біленького. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів