Якщо влада в Україні не схаменеться, то ЄС і США вдарять санкціями (відео)

23:44 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Після засідання ради нацбезпеки Сполучених Штатів її речниця закликала Київ скасувати антидемократичні закони, вивести війська зі столиці й розпочати діалог з опозицією.


Відео: 5 канал

Якщо ж сторони не дійдуть компромісу, то Америка погрожує застосувати методи покарання. З обговорення ситуації в Україні сьогодні розпочала своє засідання і Рада міністрів закордонних справ ЄС. «Ми стурбовані подіями останніх вихідних. Важливо, щоб усі сторони були залучені до діалогу для пошуку демократичного вирішення політичної кризи», – наголосила верховний представник ЄС зі зовнішньої й безпекової політики Кетрін Ештон.

Євросоюз також обговорює можливі санкції проти української влади зі Сполученими Штатами – про це повідомив міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт. Тим часом Росія звинуватила Захід в фінансуванні «провокацій» у Києві. Про це заявив голова комітету Держдуми Росії зі справ СНД Леонід Слуцький.

Раніше депутат-регіонал Вадим Колесніченко заявив, що центр Києва штурмують проплачені Заходом бойовики. Про це інформує сьогодні, 20 січня, «ТСН.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів