Якби на Донбасі знали про наслідки псевдореферендуму – проголосували б за Україну, – диверсант (відео)

23:00 17 листопада 2014 р.

Гіркін-«Стреєлков» під час реконструкції подій так званої громадянської війни

Гіркін-«Стреєлков» під час реконструкції подій так званої громадянської війни
Фото: garmata.org

Російський диверсант Гіркін-«Стреєлков» заявив у сьогоднішньому інтерв’ю, що якби 11 травня жителям Донеччини й Луганщини показали те, що буде в Донецьку 11 листопада, то, можливо, переважна більшість проголосувала б за те, щоб залишитися у складі України.


Відео: «Gazeta.ru»

Уже звільнений з посади «міністра оборони» терористичного угруповання «ДНР» російський диверсант Гіркін-«Стреєлков» заявив сьогодні, 17 листопада, в інтерв'ю інтернет-виданню «Gazeta.ru», що якби на Донбасі знали про наслідки псевдореферендуму» 11 травня про статус Донеччини й Луганщини, то могли б проголосувати за те, щоб залишитися у складі України. Дослівно ж він сказав про це так: «Звичайно, якщо б людям 11 травня показали картинку – що буде проходити в Донецьку 11 листопада, то, можливо, переважна більшість жахнулася і сказала б, да ну його, вже краще жити під цими «ублюдками» з Києва». 

При цьому бандит не зауважив очевидного – якщо до жахливої «картинки» призвело в тому числі його особисте вторгнення на Донбас, то на оцінку «ублюдок» заслуговує, радше, він. Гіркін-«Стреєлков»також стверджував в згаданому інтерв’ю, що «простий донбаський мужик розраховував на інше»: «Виступаючи 11 травня на референдумі, 70% всіх проголосувало за приєднання до Росії, тобто за кримський сценарій. І зараз на виборах велика явка підтвердила, що донбаський мужик все одно не хоче в Київ. Він сподівається на краще. А питання про те, що він виграв або програв, це з точки зору матеріальної, звичайно, Донбас розгромлений».

Про це повідомляє в понеділок «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»  з посиланням на інтернет-видання «Gazeta.ru»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів