Якась жінка агітує за Синютку телефоном від імені Європейської солідарності. Заява в поліцію

15:41 22 листопада 2020 р.

Роман Васюта з донькою

Роман Васюта з донькою
Фото: Фейсбук-сторінка Романа Васюти

У неділю, у день другого туру виборів голови Львівської ОТГ, львів’яни почали отримувати дзвінки з номера 044 351-78-05 з подякою за підтримку кандидата від «ЄС» Олега Синютки.

Про це повідомила агенція Zaxid.net. У день виборів, 22 листопада, львів’яни почали отримувати дзвінки нібито від штабу львівського осередку партії «Європейська солідарність». Виборцям дякують за те, що підтримали кандидата від "ЄС" Олега Синютку, а також радять піти на дільницю і проголосувати за Синютку, якщо вони ще цього не зробили. Такі дзвінки є прямим порушенням виборчого законодавства, адже агітувати у день виборів заборонено.

Один з виборців, до якого подзвонили з політичною агітацією Роман Васюта, написав заяву у Галицький райвідділ поліції.

Керівник Львівського обласного осередку «Європейської солідарності» Віталій Корецький заперечив причетність штабу партії до агітаційних дзвінків. «Мені нічого про це не відомо. Я зараз перебуваю у штабі «ЄС» і тут немає жодної людини, яка б займалась такими дурницями в день голосування», – заявив ZAXID.NET Віталій Корецький.

Усі дзвінки нібито від штабу «ЄС» львів’яни отримують з одного і того ж номеру телефону з кодом Києва 044-351-78-05. ZAXID.NET зателефонував за цим номером, однак не отримав відповіді.

Нагадаємо, що агітація за будь-якого кандидата у день виборів заборонена законодавством. У разі виявлення політичної агітації необхідно звернутися до правоохоронців.

Синютка розповів на виборчій дільниці про сенс щастя

Садовий голосував разом з дружиною і тещею. Без дітей

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів