Вирішення долі Тимошенко відкладають «на останню ніч»? – ЗМІ

11:24 19 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Нардер від «Батьківщини» Андрій Кожем'якін впевнений, що закон про лікування екс-прем’єра за кордоном не приймуть узагалі.

«ТСН.ua» прогнозує сьогодні, 19 листопада, що депутати навряд чи приймуть у вівторок закон щодо Тимошенко, який, схоже, відкладають на останній можливий день для його прийняття – четвер. Бо вчора робоча група з розробки цього документу не змогла домовитися про його основні пункти. 

Відтак нардеп від «Батьківщини» Андрій Кожем'якін дійшов висновку: «Для мене немає ніякого глухого кута, мені все зрозуміло – ніхто ніякий закон не будуть голосувати, він навіть не буде вноситись до зали. Якщо й винесеться, він не буде проголосований партією влади».

Натомість «регіонала» Інна Богословьска переконує, що вся проблема у великій конфліктності норм нового законопроекту. «Нічого не завадило, просто ми вперлися в дві норми процесуального кодексу, які ми, чесно вам кажу як фахівець, – не знаємо як розв'язати», – запевняє Богословська.

Як інформував «Щоденний Львів», неназване джерело газети «Вести» сказало їй, що «регіонали» отримали вказівки не підтримувати жоден із чотирьох законопроектів, які стосуються лікування ув'язнених за кордоном – хоч представники моніторингової місії Європарламенту Пет Кокс та Алєксандр Кваснєвський повідомили, що влада пообіцяла їм вирішити «питання Тимошенко» до 19 листопада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів