На Львівщині терміново виключили з "Європейської солідарності" двох депутатів

13:11 21 листопада 2020 р.

Фото до новини

Двох депутатів міської та сільської ради на Львівщині, які 20 листопада на позашляховику намагалися заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів, виключили із партії «Європейська солідарність».

Про це повідомлено на сайті партії, пише DailyLviv.

 «21 листопада радою Львівської обласної територіальної організації «Європейської Солідарності» прийнято рішення про виключення з лав партії двох її членів: Жидачека Андрія Богдановича, обраного депутатом Пустомитівської міської ради, та Пущака Миколу Зіновійовича, депутата Солонківської сільської ради, за вчинення ганебних дій, які суперечать цінностям партії «Європейська солідарність».

Також рада Львівської обласної організації партії звернулася до Солонківської ОТГ із вимогою звільнити Миколу Пущака із посади заступника голови ОТГ і закликала Жидачека та Пущака скласти депутатські мандати.

Нагадаємо, що 20 листопада Андрій Жидачек та Микола Пущак намагалися на позашляховику Mercedes заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів Львівської області, де Андрій Жидачек винаймає квартиру.

Микола Пущак заперечив свою причетність до цих подій. А ось Жидачек заявив, що за кермом був водій Пущака, і той сам захотів виїхати на сходи, хоча депутати нібито просили і забороняли водію робити це. Політики подали з цього приводу заяву в поліцію на водія, а Жидачек нібито передав кошти на відновлення пошкодженого майна будинку.

На Мерседесі - сходами в багатоповерхівку: водія позашляховика покарали (відео)

Водій вантажівки «Вольво» скоїв зіткнення з автомобілем «Мазда» і втік з місця події

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів