Вибори Президента відбуватимуться за законами Януковича, – КВУ

21:59 26 лютого 2014 р.

Фото до новини

Вибори Президента відбуватимуться за законами, написаними для Януковича, зі старою ЦВК, без реформованої виконавчої гілки влади, силового блоку, судової влади та інших ключових елементів будь-якої чесної виборчої кампанії.


Відео: Львівський прес-клуб

Таку думку сьогодні висловив голова ЛОГО «Комітет виборців України» Роман Кошовий в ефірі Громадського інтернет-телебачення (ГІТ) Львівського прес-клубу.

«Сьогодні ми перебуваємо у процесі президентської виборчої кампанії і паралельно будемо змінювати суди, тобто одного із важливих учасників виборчої кампанії.», – пояснив Роман Кошовий

Рада мала би віддати повноваження на виконання всіх владних функцій парламенту чи прем’єр-міністрові на певний термін, а сама – виправити законодавчі помилки попередньої влади і лише тоді обирати нового президента. А в Україні сьогодні відбувається політичний дерибан, вважає Роман Кошовий.

5 березня – останній термін подання кандидатур в окружні виборчі комісії. Але більшість людей про це не знають, переконаний експерт.

«Схоже, знову готується фальсифікаторська схема, коли у ОВК будуть «напихати» будь-кого, а потім представники якихось партій - анархістів чи партій любителів слив’янки – ставатимуть головами комісій і продаватимуть ці посади кандидатам у президенти. Бо всі, хто бере участь у виборах, прекрасно знають, що дільничні та обласна виборчі комісії – головна ланка для фальсифікацій», – наголосив Роман Кошовий.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів