Волотери зі Львова передали бійцям 24-ї бригади в зоні АТО 20 тонн продуктів, дві – питної води, 5 тепловізорів

15:03 25 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба ІГО «Допомога Армії України»

Про це повідомили в понеділок у прес-службі ІГО «Допомога Армії України».

Як повідомили сьогодні, 25 серпня, «Щоденному Львову» в прес-службі ІГО «Допомога Армії України», його активісти повернулися зі зони АТО, де вони перебували більше місяця, передаючи різним підрозділам 24-ї окремої Залізної механізованої бригади провізію, засоби гігієни та військове спорядження. Про це розповів активіст громадської організації, фотокореспондент Микола Бузенко, який нещодавно прибув зі Сходу України.

«Ми передали нашим військовим 20 тонн продуктів, 2 тони питної води, засоби гігієни та 5 тепловізорів», – повідомив пан Микола. За його словами, кошти та речі збирали у Львові та Новояворівську, через соціальні мережі.

«Проте більше ніж на 80% наші «фури» завантажили допомогою, яку надала «Допомога Армії України», –наголошує М.Бузенко. Активіст підкреслює, що окрім того, що надають військовим благодійні організації, найбільше українські бійці потребують нову військову техніку.

«Військові надзвичайно втішені, що цивільні українці про них не забувають. Обіцяють залишитися живими та повернутися додому з перемогою», – підкреслив Микола Бузенко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів