Волонтер опублікувала звіт про 111-й збір допомоги військовим біля пам’ятника королю Данилу у Львові

14:22 15 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Мар'яни Пристай в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст спільноти «Допоможи фронту» Мар'яна Пристай повідомила в неділю: «Ми підрахували – скільки разів чекали на Вас біля короля Данила. Починаючи з 8 червня, коли Люба Возняк вперше прийшла до короля збирати шкарпетки для солдатів і до вчорашнього дня – 111 збірок».

Активіст спільноти «Допоможи фронту» Мар'яна Пристай повідомила сьогодні, 15 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Звіт зі збірки біля короля Данила за 14 лютого. Недавно ми підрахували – скільки разів чекали на Вас біля короля Данила. Починаючи з 8 червня, коли Люба Возняк вперше прийшла до короля збирати шкарпетки для солдатів і до вчорашнього дня – 111 збірок. 

Маємо щиру надію, що 150 збірки і, тим більше, 200-ої точно не буде. Вчора Ви нас знову потішили приємними подарунками – речами власного виробництва (знову буде окремий альбом), принесли планшет і 3G модем для Сергія Глотова, також принесли годинник, який просили передати Дмитру Загарії.

Наш постійний благодійник Степан приніс 10 л меду, з якого дівчата зроблять смачні вітамінні суміші і ще принесли 60 футболок з довгими рукавами, які дуже просили хлопці у Люби, чудесні вироби дитячі, знову багато ліків і купу всього! Дякуємо кожному з ВАС!».

Як інформував «ЩЛ», на головній пошті Львова збирають інструменти бійцям на передовій, громадська ініціатива «Допоможи фронту» також просить небайдужих громадян і патріотів своєї Держави долучитися до збору коштів для придбання далекоміра «Newcon LRB 12K» для артилеристів 80-ї аеромобільної бригади зі Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів