Волонтери закликають відгукнутися на звернення артилеристів 80-ї аеромобільної бригади зі Львова

14:44 8 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook»

Громадська ініціатива «Допоможи Фронту» просить небайдужих громадян і патріотів своєї Держави долучитися до збору коштів для придбання 12-кілометрового ДАЛЕКОМІРА «Newcon LRB 12K».

Громадська ініціатива «Допоможи Фронту» повідомляє сьогодні, 8 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» у зверненні «80 ОАМБ (окрема аеромобільна бригада зі Львова. – «ЩЛ»), артилерія»:

«Що таке артилерія? Правильно її називають «богинею війни», про важливість її на війні мабуть не потрібно зайвий раз розповідати та переконувати – наша «арта» не раз довела про свою ефективність.

Але не все так просто, як би хотілося... Сучасна війна – це дуель поміж супротивниками на великій відстані. Чим? Правильно – артилерією.

А як можна стріляти, не маючи відповідного технічного забезпечення? На жаль, нашу армію розкрадали впродовж років, і в результаті – сама техніка потребує щоденного ремонту, та ще й приладів не вистачає.

Що за прилади? В даному випадку йдеться про далекоміри на 10-20 кілометрів. Про важливість даного приладу можна говорити багато, від нього залежить оперативність та точність завдання ударів по бойовій техніці ворога, по переміщенню транспортних засобів, які підвозять боєкомплекти.

Якщо хлопці не встигають завдати артилерійського удару, то це робить ворог, і ось тоді сєпари засипають нас «градами». Тому дуже потрібен далекомір, тобто кошти на нього.

Один такий прилад коштує від 10000 до 25000 доларів, більш точну ціну отримаємо на днях, а в даному випадку звертаємося до всіх небайдужих: знаємо – важко, але це дасть змогу пришвидшити перемогу в цій війн

Ми з хлопцями самі стали свідками ефективності роботи артилерії: результат – вісім підбитих вантажних авто, які перевозили боєприпаси. Наступного дня обстріли зменшилися майже до нуля...

Отож, «Newcon LRB 12K»: ціна – до 25000 доларів у в залежності від моделі. Спілкувалися з багатьма волонтерами, вони також готові підключитися до збору коштів на прилад. Зокрема, бачимо, ми паралельно в одному напрямку працюємо з «Повернись живим».

Ми бачили прилад від них на шість кілометрів – класний, шалено хлопцям дякували артилеристи за нього, але: «Трохи не вистачає дальності. Бачимо їх, але доки вирахуємо – вони знімаються з позицій та тікають».

Громадська ініціатива «Допоможи Фронту» на звернення (хоч важко це назвати зверненням – це просто крик душі) артилеристів 80-ї аеромобільної бригади, ПРОСИТЬ всіх друзів, бізнесменів, українські діаспори в світі, небайдужих громадян і патріотів своєї Держави долучитися до збору коштів для придбання 12-тикілометрового ДАЛЕКОМІРА «Newcon LRB 12K». Це не просто дорогий прилад. Це прилад, який допоможе врятувати тисячі життів українських захисників та мирних мешканців на сході країни, адже наша артилерія зможе працювати на випередження.

Ворожі склади з боєприпасами, військова техніка та скупчення військових знищуватимуться на великій відстані, навіть не дійшовши до лінії зіткнення. Повірте – це ДУЖЕ ВАЖЛИВО!

На знак подяки від імені кожного жертводавця наші артилеристи перед бойовими виходами наноситимуть на бойові заряди своїх САУ та гаубиць написи з зазначенням імені та побажань жертводавця, таким чином передаючи всі ВАШІ побажання нашим ворогам. І повірте – вони їх ПОЧУЮТЬ!!!

Слава Україні! Слава Українській Артилерії!».

Як інформував «Щоденний Львів», як повідомила в неділю активіст громадської інінціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк, в неділю о 14.00 в соборі святого Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1 у Сихівському районі Львова розпочався благодійний ярмарок смаколиків від сихівських господинь. Усі зібрані на ньому кошти підуть на придбання далекоміра для артилеристів 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів