На ярмарку смаколиків у львівському соборі Івана Хрестителя збирають на далекомір артилеристам

14:21 8 лютого 2015 р.

Собор святого Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1а в Сихівському районі Львова

Собор святого Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1а в Сихівському районі Львова
Фото: ugcc.lviv.ua

Як повідомила в неділю активіст громадської інінціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк, в неділю о 14.00 в соборі святого Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1 у Сихівському районі Львова розпочався благодійний ярмарок смаколиків від сихівських господинь. Усі зібрані на ньому кошти підуть на придбання далекоміра для артилеристів 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова.

Активіст громадської інінціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила сьогодні, 8 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що в неділю о 14.00 в соборі святого Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1 у Сихівському районі Львова розпочався благодійний ярмарок смаколиків від сихівських господинь. Усі зібрані на ньому кошти підуть на придбання далекоміра для артилеристів 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова.

Активіст громадської інінціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк, о 14.00 в соборі святого Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1 у Сихівському районі Львова розпочався благодійний ярмарок смаколиків від сихівських господинь. Усі зібрані на ньому кошти підуть на придбання далекоміра для артилеристів80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова.

Натомість у прес-службі міської ради повідомляли в п’ятницю, 8 лютого, «Щоденному Львову»:

«У неділю, 8 лютого, у соборі св. Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1а в Сихівському районі відбудеться благодійний ярмарок зі збору коштів для українських військових. Розпочнеться доброчинний захід о 8.00. Про це інформує сайт «Духовна велич Львова».

На ярмарку будуть представлені вироби ручної роботи, а також гарячий чай та смачна домашня випічка. Всі ці патріотичні аксесуари та солодощі охочі зможуть одержати за добровільну пожертву, або в обмін на теплі речі, які самі принесуть, щоб передати нашим військовим (шкарпетки, рукавиці, куртки, термобілизну тощо). Усі зібрані кошти будуть спрямовані на купівлю речей першої необхідності та спорядження для військових».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів