Влада забирає субсидії в половини людей, які їх отримували,- народний депутат у Львові

21:22 24 вересня 2020 р.

Фото до новини

У законопроєкті про бюджет України на 2021 рік cкорочено витрати на субсидії для населення з 72 млрд грн до 36 млр грн. Це означає, що половина людей, які їх отримували, тепер не матимуть.


Відео: Львівський пресклуб

Про це повідомив Михайло Цимбалюк, голова Львівської обласної організації ВО “Батьківщина”, народний депутат України, пише DailyLviv

- Влада пішла шляхом будівництва доріг і робить собі на цьому рекламу. А чим люди сплачуватимуть за комунальні послуги, що їстимуть, за що купуватимуть ліки – такі питання взагалі нікого не хвилюють, – сказав він під час пресконференції у Львівському пресклубі.

За словами Цимбалюка, влада передбачила 7, 2% інфляції на наступний рік, проте подбати про підвищення мінімального прожиткового думку фахівцям, чомусь, не спало на думку.

- На 1 жовтня ми готуємо поправки до держбюджету, приймати законопроєкт у такому вигляді, який він є зараз, означає приректи на злидні більшість людей в Україні,  –  зазначив він.

Михайло Цимбалюк, який балотується у депутати Львівської обласної ради,  також пояснив, що робитиме у випадку своєї перемоги.

- Нині я працюю у парламенті, але я – львів’янин і завжди ним залишуся. В області також є багато нагальних проблем, які потрібно вирішувати, а я на цій роботі добре знаюся. Я ніколи не тримався за жодні мандати і посади для мене не є важливими. Працюватиму там, де від мене буде більше користі, –  сказав Михайло Цимбалюк.

Куди влада витратила «ковідні» гроші? У Львові заявили про необхідність створення слідчої комісії з цього питання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів