Влада стягнула для «зачистки» Майдану 20 тисяч бійців, – Парубій (відео)

16:28 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

За даними його коменданта, стільки силовиків у Києві ще ніколи не було.


Відео: 5 канал

У Київ стягнули більш як 20 тисяч бійців Внутрішніх військ та «Беркуту». Схоже, влада має намір вирішити усі питання одномоментно.

Як передає «Еспресо.TV» , про це повідомив у понеділок на брифінгу в Штабі національного спротиву, комендант Майдану, народний депутат від ВО «Батьківщина» Андрій Парубій. «Їдуть з багатьох регіонів, є інформація, що в Києві вже більш як 20 тисяч і «Беркуту», і Внутрішніх військ. Тому для нас дуже важлива оборона самого Майдану», – зазначив Парубій.

Він додав, що в багатьох областях правоохоронців не випускають, чи принаймні намагаються максимально контролювати процес їх під'їзду. Однак вже зрозуміло, що їх кількість в Києві надзвичайно велика – стільки військ тут ще не було. Парубій переконаний, що влада може у будь-який момент застосувати силовий сценарій для розгону Майдану. комендант Майдану

«Я маю інформацію, що за допомогою такої великої кількості військ вони захочуть вирішити усі питання одночасно. Також вони готують рішення щодо зачистки Майдану, і ми повинні бути у повній готовності. У них велика спокуса вдень або уночі атакувати Майдан, тому ми закликаємо представників народної самооборони із регіонів приїхати до Києва, і нових людей записуватись у самооборону Майдану», – зазначив Парубій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів