Влада готує провокації проти учасників Майдану, - Кубів

02:44 11 грудня 2013 р.

Відеокадри розгону Майдану обов'язково будуть використані для майбутнього суду над всіма, хто віддавав цей злочинний наказ, переконаний народний депутат.

"Для розчищення Майдану, яке зараз здійснює "Беркут", влада використовує провокаторів, які повинні посіяти паніку і підкинути холодну зброю для того, щоб були підстави звинувачувати мирних учасників протесту у насильницьких намірах", - сказав по телефону "ЩЛ" народний депутат Степан Кубів.

"Ми бачимо цієї ночі справжнє обличчя режиму Януковича - без маски, який готовий підступно обманути всіх - міжнародне співтовариство, народ України - задля збереження своєї авторитарної влади, - сказав Степан Кубів. - Кадри розгону Майдану обов'язково будуть використані для майбутнього суду над всіма, хто віддавав цей злочинний наказ, який суперечить законним правам людини і Конституції України. Можна фізичною силою і спецтехнікою розігнати мирних демонстрантів, але нічим не можна здолати дух волі і прагнення справедливості, який зараз шириться з Майдану на всю Україну".

Кубів сказав, що зараз головне завдання чоловіків на Майдані - захистити жінок і дітей. Бо спецпризначенці не чують ані голосу закону, ані молитов священиків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів