Відкрито кримінальне провадження щодо блокування траси «Львів-Краковець»

12:52 24 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Мирослава Ляхович

Стосовно нього також проводиться досудове розслідування.

Услід за сьогоднішнім повідомленням про те, що «прокуратурою Львівської області закрито усі кримінальні провадження щодо подій пов’язаних з масовими акціями протесту» – «у зв’язку із набранням чинності Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань», прес-служба цієї установи інформує в п’ятницю:

«За процесуального керівництва прокуратури органами внутрішніх справ проводиться досудове розслідування за фактом блокування автодороги Львів – Краковець. Йдеться про те, що з 22 год. 40 хв. 23 січня на 34 км автодороги Львів – Краковець, поблизу м. Новояворівська Яворівського району Львівської області група людей в кількості 30-50 осіб, за допомогою підпалених автомобільних шин, частково перекрили рух даною автодорогою.

Сьогодні, 24 січня, за даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч1. ст. 279 КК України (блокування транспортних комунікацій). Наразі, рух автотранспорту на вказаній автодорозі перекрито. Розслідування триває та перебуває на контролі прокуратури».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів