Верховна Рада замінює Петрашка на Любченка у кріслі міністра економіки

17:56 18 травня 2021 р.

Фото до новини

Верховна Рада на позачерговому засіданні у вівторок звільнила Ігоря Петрашка з посади міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

За відповідне рішення проголосували 280 народних депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу, пише Dailylviv.

Нагадаємо, що до Верховної Ради 14 травня надійшла заява про відставку від міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка, який очолював міністерство з 17 березня 2020 року.

17 травня депутати від фракції "Слуга народу" у Верховній Раді заявили, що в голосуванні за призначення нового міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства підтримуватимуть кандидатуру Олексія Любченка.

Олексій Любченко – голова Державної податкової служби з 29 квітня 2020 року.

За відповідне рішення проголосували 284 народних депутатів.

Нагадаємо, що міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко 23 березня оновив дані в своїй декларації. Дружина міністра володіє квартирою у Москві на 109 квадратних метрів. Її вартість становить понад 18 мільйонів рублів або понад 6 мільйонів гривень. Декларація Петрашка оприлюднена на сайті НАЗК. Петрашко на Львівщині володіє гаражем площею 11 квадратних метрів у місті Стрий Львівської області і половиною житлового будинку площею 76,1 квадратних метрів у Львові.

Максим Степанов втратив портфель міністра охорони здоров'я

Денис Шмигаль має причину записатися на прийом до Ріната Ахметова

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів