В очолюваному Росією військовому блоці анонсують вторгнення його «миротворчих сил» в Україну?

13:14 29 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міноборони РФ

За словами генсека Організації договору колективної безпеки Ніколая Бордюжа, «миротворчі сили ОДКБ, можуть бути застосовані в тому числі в Україні».

Генеральний секретар очолюваного Росією військового блоку – Організації договору колективної безпеки (ОДКБ) – Ніколай Бордюжа заявив, що «миротворчі сили» ОДКБ «можуть бути застосовані і за межами країн-учасниць, в тому числі, і в Україні». За його словами, «можливість застосування цих сил знаходиться в компетенції Ради колективної безпеки, в яку входять лідери країн-учасниць».

Ніколай Бордюжа додав: «За їхнім спільним рішенням у відповідності з існуючими угодами Миротворчі сили можуть бути розгорнуті як на території держав-членів, так і за її межами».

Цю заяву передає російська інформаційна агенція «РИА «Новости». Натомість інтернет-видання «Українська правда», цитуючи його, нагадує: «Як відомо, домінуючою силою від моменту створення в 1992 році в ОДКБ є Росія. Окрім неї в організацію входять Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан».

http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/29/7036161/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів