В аеропорту Донецька загинув ще один його захисник, поранено – 10-х, чути невідомий газ, – боєць (+відео)

14:28 16 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Боєць з позивним «Шаман» повідомив у п’ятницю з головного летовища Донеччини, що знаходиться у районі аеропорту: «Зараз очікуємо підкріплення. Частина вже тут. Сподіваємося, що вдасться поміняти пацанів у терміналі. Бій триває».


Відео: «112 Україна»

Телеканал «112 Україна» передав сьогодні, 16 січня, о 13:42 повідомлення «У донецькому аеропорту на даний момент загинув 1 боєць АТО, 10 – поранені, – боєць»

«У донецькому аеропорту в результаті бою на даний момент загинув один український військовослужбовець. Про це розповів телеканалу «112 Україна» боєць з позивним «Шаман», який знаходиться в районі аеропорту.

«В аеропорту за сьогодні у нас 10 поранених різного ступеня тяжкості, є важкі, є середні. І один загиблий. Бій триває», – розповів боєць».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті телеканалу «112 Україна», де о 13:59 також передали в повідомленні «У донецькому аеропорту бойовики використовують проти «кіборгів» невідомий газ, – боєць»:

«В аеропорту Донецька бойовики проти сил АТО використовують невідомий газ. Про це розповів телеканалу «112 Україна» боєць з позивним «Шаман», який знаходиться в районі аеропорту.

«На даху терміналу зараз сепары. Вони закидають з даху і з приміщень четвертого поверху гранати з невідомим газом. Труять наших пацанів», – розповів боєць. У той же час, він зазначив, що наша артилерія обстрілює верхній поверх терміналу з метою знищити бойовиків.

«Наша артилерія працює по даху, потрібно завалити четвертий поверх. Їх танки обстрілюють термінал, його нижні поверхи, щоб нашим дітям не було де сховатися», – розповів боєць».

Про це також в п’ятницю повідомляється на сайті телеканалу «112 Україна», де о 14:03 додали в повідомленні «До донецького аеропорту підійшла частина підкріплення сил АТО, планується ротація, – боєць»

«До сил АТО, які продовжують утримувати донецький аеропорт, підійшла частина підкріплення. Бійців у терміналі планують змінювати. Про це розповів телеканалу «112 Україна» боєць з позивним «Шаман», який знаходиться у районі аеропорту.

«Зараз очікуємо підкріплення. Частина вже тут. Сподіваємося, що вдасться поміняти пацанів у терміналі. Бій триває», – розповів боєць. Як повідомлялося раніше, у донецькому аеропорту бойовики використовують проти «кіборгів» невідомий газ.

Про це також повідомляється в п’ятницю на сайті телеканалу «112 Україна».

Як інформував «Щоденний Львів», за даними журналіста Юрія Бутусова, приблизно половина нового терміналу Донецького аеропорту, а також низку спостережних пунктів на його території зайняті українськими військами і надійно обороняються, натомість боєць Василь повідомив у п’ятницю:  «...Ми прорвалися, вийшли на другий поверх, оскільки терористи захопили вже з того боку, де повалили стінку, і третій, і четвертий поверх. І вони зверху атакують нас майже кругом. Дуже важко... Їм набагато простіше стріляти по нас, ми в колі»; своєю чергою, журналіст Петро Шуклінов передав сьогодні, 16 січня, про ситуацію в аеропорту Донецька: «Прямо зараз триває бій: «Нас закидають гранатами, а з боку луплять гранатометами». Це від кіборга. Потрібно ще більше допомоги хлопцям. Тому що все повторюється. Бійці пишуть з аеропорту, що терміново потрібна підтримка. Терміново».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів