Увечері вся Польща вшанує загиблих Героїв України

19:30 21 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Акції на підтримку Майдану вже почалися у всіх містах країни.

«Корреспондент.net» повідомляє сьогодні, 21 лютого, що президент Польщі Броніслав Коморовський просить у своєму «Twitter» усіх небайдужих до подій на Майдані запалити свічку в п'ятницю о 20:00. Акція називається «Солідарні з Україною».

Про це інформує й інтернет-видання «iPress.ua», яке додає акції на підтримку України і вшанування жертв силовиків уже відбулися в Польщі вчора й відбудуться сьогодні та в найближчі декілька днів. Зокрема, в Ченстохові відкриється виставка матеріалів присвячених подіям на Майдані, а в Бидгощі містом їздитиме історичний трамвай увесь прикрашений синьо-жовтою символікою.

Натомість Ельблонгу відбудеться збір грошей на ліки для Майдану під час футбольного матчу. Також планується благодійний концерт кошти від якого підуть на Майдан.

У Гданську вже відбулася великий мітинг і пікетування консульства України. А завтра о 20.00 на набережній в цьому місті відбудеться запалювання синьо-жовтих свічок у пам'ять про загиблих демонстрантів Майдану.

На будівлі мерії Гдині поруч із прапорами Польщі і Євросоюзу вивісили прапор України. З'явився там також банер «Гдиня з вільною Україною». Така ж заставка постійно крутиться на моніторах у громадському транспорті Гдині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів