УСБУ у Львівській області очолив Іван Осипчук з Кропивницького

19:21 16 січня 2021 р.

Фото до новини

Президент України Володимир Зеленський призначив начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області Івана Осипчука, нагородженого у 2020 році орденом Данила Галицького.

Про це йдеться у тексті указу №16/2021, опублікованого сьогодні пресслужбою ОПУ, пише DailyLviv.

"Призначити ОСИПЧУКА Івана Івановича начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області", - йдеться в опублікованому указі.

Указ датовано 16 січня.

Нагадаємо, шо 24 квітня 2020 року іван Осипчук був призначений головою УСБУ у Кіровоградській області, який раніше працював заступником начальника управління внутрішньої безпеки СБУ.

А 25 серпня 2020 року Президент України Володимир Зеленський нагородив начальника Управління СБУ в Кіровоградській області Івана Осипчука орденом Данила Галицького. 

Довідково: орден Данила Галицького — державна нагорода України, призначена для нагородження військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, а також державних службовців за значний особистий внесок у розбудову України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові.

Два дні майже воєнного стану на Львівщині: перевірки транспорту і пішоходів

На Львівщині СБУ спіймала на хабарі працівника апарату адмінсуду

Працівник СБУ напідпитку травмував поліціянтку: за це його звільнили з роботи і судитимуть (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів